Beschrijving...

Welkom in Pinada San Luis in Torrevieja.

Een 4-persoons appartement op de 1e etage met lift.

Het appartement is compleet ingericht met wasmachine, koelkast, TV met schotelantenne (Nederlandse zenders), magnetron, handdoeken, beddengoed, etc. , dus geschikt voor een zorgeloze zonvakantie aan de Costa Blanca waar de zon driehonderdtwintig dagen per jaar schijnt.

Zoals u op de foto's ziet is de woning gelegen op een afgesloten complex met in het midden een heerlijk zwembad voor de bewoners (toegang met pasjes).
Aangezien het complex net buiten het centrum van Torrevieja ligt is het er 's avonds rustig en waait er een koele bries omdat er een zoutmeer langs het terrein ligt.
Voor een bezoek aan het strand of het centrum van de stad kan men gebruik maken van de bus, taxi of eigen vervoer en binnen 5 minuten is men in het centrum. De bushalte is voor de poort van het complex. Voor de dagelijkse benodigdheden liggen op loopafstand twee winkelcentra met supermarkten, restaurants en terrasjes.

De woning is gelegen in Torrevieja aan de Costa Blanca.
Dit gedeelte van Spanje is zeer geliefd bij mensen die van zon en strand houden want het klimaat is hier subtropisch en er zijn gemiddeld 320 dagen zon per jaar.
Het is hier ook uitstekend verblijven voor mensen met lichamelijke klachten.
De zoutmeren die op loopafstand liggen worden veel gebruikt voor medische baden door mensen met spier-, huid- en longklachten.